Hirdetés

Mafia 3 - a siker kulcsa a szövetségesekben keresendő

|

Lincoln Claynek minden segítségre szüksége van ahhoz, hogy beteljesíthesse a bosszúját, ebben pedig Vitónak, Cassandrának, valamint Thomasnak is hatalmas szerepe lesz.

Hirdetés

Két remek okot is tudunk arra, hogy miért olyan jó a Mafia 3 október 7-re belőtt megjelenése: egyrészt végre megérkezik a régóta vágyott új Mafia, másrészt nem lesz lehetősége és ideje a 2K Games-nek több trailert, több részletet mutatni a játékból. 

Mert azért valljuk be: igencsak elszaladt a marketingesekkel az a bizonyos paci. A tizedik "Lincoln Clay tökös módon meggyilkol mindenkit, aki az útjába áll" stílusú trailer mellett szinte nem volt olyan porcikája sem a Mafia 3-nak, amit ne láttunk volna többször is.

Remélhetőleg már tényleg utoljára, de a legújabb videóban a kisfőnökökkel való kapcsolatápolás és a családépítés előnyeire koncentrálhatunk rá, elvégre mi más segíthetné a legcélravezetőbben a bosszúállást, mint a szövetségesek gyűjtése?

A Mafia 3 megjelenése október 7-én várható, már csak hármat kell aludni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)