Hirdetés

Mafia 3 - a pénz a lelke mindennek

|

Ahhoz, hogy felszámoljuk az olasz maffiát és elfoglaljuk New Bordeux városát, nem csak erő és ész szükséges, de bizony sok-sok pénzmag is. A legújabb Mafia III videóban ezzel kapcsolatban adnak tippeket a fejlesztők.

Hirdetés

Most, hogy átböngésztük a Mafia 3 gépigényét, összegeztük, hogy mit várhat a játéktól egy vérbeli rajongó és közelebbről is megismerhettük Lincoln főellenségét, már csak egyetlen dolog hiányzik ahhoz, hogy a testünk készen álljon a Hangar 13 játékának befogására.

Egy város visszafoglalásához, egy szervezet fenntartásához és egy másik legyőzéséhez bizony nem kevés zöldhasú kell, a szükséges apanázst pedig főhősünk többfajta módon is megszerezheti. A fejlesztőcsapat a Mafia III legújabb videójában ahhoz ad segítséget, hogy miképpen tehetünk szert New Bordeux-ban némi bevételre, valamint - ami legalább annyira fontos a bűnszervezetek esetében - hogyan tartsuk meg a dohányt. 

A Mafia III megjelenése október 7-én várható a főbb platformokra. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)