Hirdetés

Mafia 3 - ilyen lesz vezetni New Bordeaux-ban

|

A Mafia III fejlesztőcsapata a vezetési élményre is komoly hangsúlyt fektet, erről mesélnek legfőképpen a játék legújabb fejlesztői naplójában.

Hirdetés

Azt már tisztáztuk, hogy a Mafia III-ban remek korhű muzsikákra állhatunk majd bosszút, de az sem elhanyagolható kérdés, hogy egy ekkora területen milyen élmény lesz majd a különböző autók volánja mögé pattanva eljutni A-pontból B-be. 

A Mafia III dizájn rendezője, Matthias Worch és producere, Denby Grace beszélnek a fenti videóban arról, hogy milyen lesz a közlekedés a nyitott világú játékukban, mondandójukat pedig a játékmenetből vett jelenetekkel illusztrálják. Worch szerint a vezetési mechanikákhoz olyan '60-as évekbeli filmekből vettek ihletet, mint Steve McQueen 1968-as klasszikusa, A chicagói tanú (Bullitt). A verdákat úgy tervezték meg, hogy autentikusnak érezzük őket, ráadásul a különböző útfelületek is más-más hatással lesznek a kocsikázásra, beleértve a sáros utakat és a vizes aszfaltot is. 

A Mafia III megjelenése október 7-én várható PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)