Hirdetés

Mafia III - a Ku Klux Klánt is kiirthatod

|

Megjött a Mafia III legújabb trailere, amiben Lincoln megmutatja, hogy mi haszna is van a vietnami tapasztalatoknak. Gyakorlatilag tömény erőszak következik most.

Hirdetés

A Mafia III 1968-as városa, New Bordeaux egy nem kevésbé veszélyes hely, mint az annak megalkotásához alapként használt korabeli New Orleans. A maffia családok mellett a KKK is aktívan megkeserítette az emberek mindennapjait, de szerencsére jövünk mi megoldani a problémát. Nem túl elegáns eszközökkel, de a hatékonyság ritkán köt selyem előkét és fog ezüst kanalat.

Az új trailer leginkább Lincoln katonai képességeit villogtatja. Ha van rá lehetőség, akkor a távolból, szépen, csendben lehet majd lepuffongatni a célpontokat, de ha ez a módszer nem jön be, akkor egy autóval is bele lehet hajtani a tömegbe, és egy gránátvetővel otthagyni a kézjegyünket. Néha a legegyszerűbb módszer a legcélravezetőbb.

Ezt majd ti is láthatjátok jövő héten, hiszen a Mafia III megjelenés október 7-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)