Hirdetés

Mafia III - mit jelent az, hogy Család? (videó)

|

A Mafia III friss fejlesztői videójában Andy Wilson vezető producer magyarázza el röviden, pontosan hogy is épül fel Lincoln "családja".

Hirdetés

Lincolnnak egyrészt nem volt családja, árvaként nőtt fel. Másrészt volt családja, csak az olasz maffia minden tagját lemészárolta. A Mafia III eseményeinek idejében ismét azon fáradozik, hogy új családja legyen.

A legfrissebb, sajnos összesen egy perc hosszú videóban a vezető producer foglalja össze, mit kell érteni Lincoln szemszögéből "család" alatt. Lincoln "családja" mindössze négy tagú, rajta kívül az őt mindenben támogató két új karakter, valamint Vito Scaletta, az előző rész főszereplője alkotják. Kapcsolatuk nem egyszerű, de elengedhetetlenek ahhoz, hogy az ifjú, de annál kegyetlenebb gyilkos saját bűnszövetkezetével átvegye az irányítást New Orleans felett.

A Mafia III-ra még sokat kell várni, de a 2K addig is ellát minket hasonló jóságokkal. Remélhetőleg a közeljövőben nem csak az egyetlen eddig kiadott trailert vágják újra és tűzdelik tele kommentárral, hanem a játékmenetből is megmutatnak valamit a nagy közönségnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)