Hirdetés

A Mafia III is PlayStation 4 Pro támogatást kapott

|

A Mafia III esetében nem csak azok örülhetnek a PS4 Pro támogatásának, akik 4K-s kijelzőkön játszanak, bár az erősebb hardveren néhány furcsa probléma is felmerült.

Hirdetés

Bár a patch részletes leírásában sem tűnt fel, a Hangar 13 szép csendben becsempészte a Mafia III PS4-es változatába az erősebb Pro konzol támogatását. A játékok teljesítményének elemzésére szakosodott Digital Foundry pedig rögtön ki is elemezte az új verziót.

Amint kiderült, az erősebb hardver segítségével a renderelés felbontását 1080p-ről 1440p-re emelhetjük, amit nem csak felskálázhatunk a 4K-s kijelzők kedvéért, hanem akár le is kicsinyíthessük, hogy egy Full HD kijelzőn kapjunk szebb képet. Ráadásul a Pro változatban a Mafia III motion blur effektje és némelyik árnyék is szebb lett, amik tovább javítanak némileg a képminőségen.

A PS4 Pro-változat viszont sajnos nem csak pozitívumokat hozott: a játék legnagyobb teljesítményt igénylő részei a megemelt felbontás mellett már a combosabb hardver számára is túl nagy falatnak bizonyulnak. Ez pedig azt jeleni, hogy egy-két jelenetnél kevesebb képkockát kapunk másodpercenként, mint egy sima PS4-en, de legalább a screen tearing jelenségével nem találkozunk a Pro konzolon, ami előrelépést jelent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)