Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - Estus Flask mindenkinek!

|

Folytatódik itthon a Dark Souls-őrület, de a harmadik epizódot máris megszorongatták a hazai játékeladási toplistán.

Hirdetés

A héten is kibogarásztuk az 576 KByte eladási adataiból, melyik játékok voltak a legnépszerűbbek itthon, az eredményeket megpillantva pedig egy pillanatra azt gondoltam, valami hiba csúszhatott a statisztikákat készítő rendszerbe.

Az új játékok között ugyanis tökéletesen megegyezett a múlt hetivel az első három helyezett, így a múlt héten is a Dark Souls III-at vitték haza a legtöbben. A lista többi helyezései viszont már jóval nagyobb változatosságot mutattak, így például a DiRT Rally és a Tom Clancy's The Division is kicsúszott a top 10-ből, viszont például egy akciónak köszönhetően megint a hetedik helyen találjuk a Guitar Hero Live-ot.

Új játékok:

1. Dark Souls III
2. Grand Theft Auto V
3. Minecraft
4. Call of Duty: Black Ops III
5. FIFA 16
6. Farming Simulator 15
7. Guitar Hero Live
8. The Witcher 3: Wild Hunt
9. LEGO Marvel Super Heroes
10. LEGO Jurassic World

Az a ritka eset fordult elő, hogy a használt játékok tízes listáján nincs egy Call of Duty-játék sem, két-két epizóddal pedig a FIFA, a Battlefield és a Far Cry szériák foglalták el itt a legtöbb listás helyet. A Grand Theft Auto V-öt viszont nem sikerült kibillenteniük a megszokott vezető helyéről.

Használt játékok:

1. Grand Theft Auto V
2. Battlefield 4
3. Assassin's Creed IV: Black Flag
4. Far Cry 4
5. Battlefield Hardline
6. Dragon Age: Inquisition
7. FIFA 16
8. Mad Max
9. FIFA 15
10. Far Cry Primal

Te melyik játéknak készítettétek elő a helyet a polcon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)