Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - még mindig hősködünk itthon

|

Befutott az e heti játékeladási toplista, amiből többek között kiderült, hogy nem múlik különösebben az Overwatch iránti érdeklődés sem.

Hirdetés

Lassan közeleg az augusztus, a nyár utolsó hónapjában pedig már néhány erősebb megjelenés is lesz, addig viszont a korábbi játékok fogynak igazán jól itthon is. Olyannyira, hogy az 576 KByte adatai alapján összeállt toplistáról csak néhány játék jelent meg az elmúlt hónapokban.

Sőt, az új játékok közül a második helyet megszerző Overwatch, a dobogó alsó fokára kerülő LEGO Star Wars és a nyolcadik Tom Clancy's The Division kivételével nem is idei címek foglalják el az új játékok tízes listáját. Ezeken kívül főleg a tavalyi év nagyobb megjelenéseit találjuk a listán, a maga 2014-es rajtja ellenére réginek tűnő Watch Dogs, vagy az egy évvel még korábbi Euro Truck Simulator 2 mellett.

Új játékok

1. The Witcher 3: Wild Hunt
2. Overwatch
3. LEGO Star Wars: The Force Awakens
4. Grand Theft Auto V
5. Rainbow Six Siege
6. Assassin's Creed Syndicate
7. Watch Dogs
8. Tom Clancy's The Division
9. Euro Truck Simulator 2
10. Star Wars Battlefront

A használt játékok toplistáján érdekes módon a foci EB után kaptak új lendületet a sportágat feldolgozó játékok, így az első négy helyezett közül három a FIFA és a PES sorozatot erősíti. Azért a második helyre befért a szokásos győztes, a Grand Theft Auto V is, akik pedig nem lövöldözni vágytak, a Minecraftot is eljuttatták a hetedik helyre.

Használt játékok

1. FIFA 15
2. Grand Theft Auto V
3. FIFA 16
4. Pro Evolution Soccer 2016
5. Battlefield 4
6. Call of Duty: Ghosts
7. Minecraft
8. Watch Dogs
9. Far Cry Primal
10. Call of Duty: Black Ops III

Nektek melyik játék szerepel a bevásárlólistátokon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)