Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - démonölőnek álltunk itthon

|

Befutottak a múlt hét eladási adatai, és nem túl meglepő módon a World of Warcraft: Legion megjelenése mindent a feje tetejére állított.

Hirdetés

A Blizzard idén már bebizonyította egyszer az Overwatchcsal, hogy ért hozzá, hogyan kell a rajongókat felspanolni egy-egy játéka megjelenésére. Bár akik Azerothot tekintik második otthonuknak, valószínűleg különösebb reklám nélkül is beszerezték volna a kiegészítőt.

A kicsit visszafogottabb nyári időszak vége felé a Legion könnyedén vert köröket minden más játékra az 576 KByte adatai alapján összeállt eladási toplistán. Ha pedig már az Overwatchot emlegettük, érdemes kiemelni, hogy a shooter a negyedik helyen végzett a múlt héten, közvetlenül a Counter-Strike: Global Offensive mögött. Ezen a héten debütált egyébként a Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year kiadása is, egész pontosan az ötödik pozícióban.

Új játékok

1. World of Warcraft: Legion
2. Grand Theft Auto V
3. Counter-Strike: Global Offensive
4. Overwatch
5. The Witcher 3: Wild Hunt GOTY
6. F1 2016
7. Deus Ex: Mankind Divided
8. Minecraft
9. Far Cry Primal
10. LEGO Star Wars: The Force Awakens

A használt játékok között már-már bérelt első helyén csücsül a Grand Theft Auto V, a FIFA 16 pedig még annak ellenére is pörög, hogy hamarosan itt az aktuális epizód. A Battlefield 1 megjelenésére a 2011-es BF3-mal készülnek sokan, ami így a negyedik helyre került.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. FIFA 16
3. Assassin's Creed IV: Black Flag
4. Battlefield 3
5. Grand Theft Auto IV
6. Red Dead Redemption
7. Watch Dogs
8. FIFA 14
9. Mortal Kombat X
10. Minecraft

Közületek kit szippantott be megint a WoW?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)