Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - jöhet a második negyed?

|

A héten már minden bizonnyal a focié lesz a főszerep, de addig még egy hétig a kosárlabda és az NBA 2K17 volt a toplista elején.

Hirdetés

Jobb éveiben a FIFA sorozat az egész éves hazai eladásokat tekintve is képes megszerezni az első helyet, így biztosak lehetünk benne, hogy az idei epizód csütörtöki megjelenése után mindenkit megelőz majd a focis játék. Addig viszont még a riválisnak és egy másik sport feldolgozásának is jut a rivaldafényből.

Az első helyet ugyanis az NBA 2K17 kaparintotta meg, a Pro Evolution Soccer 2017 különböző kiadásai pedig összesen a harmadik helyre elég példányban keltek el. A múlt heti megjelenések közül a Destiny: The Collection a kilencedik helyen debütált, de egy hivatalosan még meg nem jelent játék is odakerült a nyolcadik helyre. A Forza Horizon 3 Ultimate kiadásával ugyanis egy héttel korábban elkezdhettek már játszani a vásárlók, akik annyian voltak, hogy toplistás helyhez juttatták a versenyjátékot.

Új játékok

1. NBA 2K17
2. Counter-Strike: Global Offensive
3. Pro Evolution Soccer 2017
4. Rainbow Six Siege
5. Overwatch
6. Grand Theft Auto V
7. Doom
8. Forza Horizon 3 Ultimate Edition
9. Destiny: The Colection
10. Tom Clancy's The Division

A használt játékok között ezúttal az Assassin's Creed Syndicate volt a legkelendőbb, de szokás szerint sokan vittek haza kedvezőbb árú példányokat a Grand Theft Auto V-ből is. Egy másik, toplistákon már viszonylag ritkán feltűnő open world játék, a Sleeping Dogs iránt is megújult az érdeklődés a múlt héten, így most a nyolcadik helyre került.

Használt játékok

1. Assassin's Creed Syndicate
2. Grand Theft Auto V
3. FIFA 16
4. Call of Duty: Ghosts
5. Star Wars Battlefront
6. Call of Duty: Advanced Warfare
7. Battlefield 4
8. Sleeping Dogs
9. Tom Clancy's The Division
10. Dragon Age Inquisition

Ti mivel leptétek meg magatokat legutóbb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)