Hirdetés

Újabb féltucat játékhoz készült magyar felirat

|

Ha azért vártatok a Lost Planet 3, a Batman: Arkham Origins vagy éppen a Dead Island: Riptide Definitive Editition kipróbálásával, mert magyarul nem voltak elérhetőek, akkor örömmel jelentjük, hogy már ez az akadály is elhárult.

Hirdetés

Igazán nem panaszkodhatunk a magyarítások hiányára, hiszen a június végi összesítő cikkünkben tizenöt fordításra hívtuk fel a figyelmeteket (olyan címekére, mint a Rise of the Tomb Raider, a Castlevania: Lords of Shadow 2, a Dead Island: Definitive Edition és a LEGO Jurassic World), azóta pedig újabb hat készült el, így augusztusban is lesz mivel elütni a szabadidőt. 

Ezúttal a következő játékokhoz készült magyarítás (sőt, egyhez szinkron!): 

- Lost Planet 3 (Fordító: Patyek)

- Batman: Arkham Origins (Fordító: BatmanHunTeam)

- Dead Island: Riptide Definitive Edition (Fordító: Fiddler, HUNosítók Team)

- LEGO Star Wars: The Complete Saga (Fordító: Strider)

- Day of the Tentacle Remastered (Fordító: FEARka, TakySoft)

- The Settlers 2 10th Anniversary szinkron (Szinkron: mozgi-studio, Szöveg: TakySoft, Hang: Kő Gergely, Hangszerkesztő: Kollár Ákos)

Jó szórakozást kívánunk hozzájuk és köszönjük a fordítók munkáját!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)