Hirdetés

Már a Halo 5-ben is játszható a Rocket League

|

Nem kell sokat várni a Rocket League Xbox One-os debütálásáig, de addig is lehetőségünk nyílt a Halo 5-ben kergetni a lasztit.

Hirdetés

Minden jel arra mutat, hogy lassan a létező összes sikeres cím megkapja a maga Rocket League játékmódját. Legutóbb a Goat Simulator fejlesztői építették meg saját játékukban az autósfoci arénáját, most pedig egy a Halo 5 szerkesztője segítségével alkottak meg egy újabb csodát.

A TurbTastic nevű felhasználónak köszönhetjük a Halo 5-beli Rocket League-et, melyet a játék pályaszerkesztőjével pakolt össze a tehetséges alkotó. Az Xbox konzolok legnépszerűbb lövöldéjéről elsőre nem az ugrik be az embernek, hogy milyen jó lenne benne egy óriási focilabdát kergetni, de az alábbi videó alapján ez hatalmas mókának ígérkezik. Azt persze nem árt tudni, hogy jelenleg még nem tökéletes a dolog, ugyanis a pálya egyes pontjain a labda hajlamos beragadni, továbbá a játék fizikája is képes megtréfálni az ember. Ezek azonban apróságnak tűnnek annak fényében, hogy Ghost járgányokkal focizhatunk. Ami valljuk be, pont elég örülten hangzik ahhoz, hogy ki akarjuk próbálni. Nézzétek meg, hogyan fest ez az egész működés közben.

A pályáról itt találtok további információkat. Ti ki fogjátok próbálni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)