Hirdetés

Mars: War Logs - mostantól magyarul kutathatunk víz után

|

A Mars: War Logs képében újabb címmel bővült a honosított szerepjátékok listája.

Hirdetés

Noha az általunk csak a „szegény ember Mass Effectjeként” emlegetett Mars: War Logs kizárólag digitális címként került be a játékvilág körforgásába, a Spiders és a Focus Home Interactive cyberpunk szerepjátéka akkora és olyan egyedi világgal rendelkezik, ami honosításért kiáltott.  

Az Of Orcs and Ment is jegyző Spiders RPG-jében az emberiségnek sikerült lakhatóvá tennie a Mars bolygót, azonban egy katasztrofális esemény következtében az itt kialakított kolónia elszakad a Földtől, a túlélők számára pedig a víz vált a legdrágább kinccsé.

A Mars: War Logs szövegkönyve a műfajból és a történetből adódóan nem elhanyagolható méretű, a fordítást készítő Teomus bevallása szerint 400 ezres karakterszámot meghaladó szövegmennyiségen rágta át magát. Fontos megemlíteni, hogy a honosítás két telepítőt is tartalmaz: egyet a játék Update 2-es (v1705) változatához, egyet pedig az Update 3-as (v1716) verzióhoz használhatunk.

A Mars: War Logs magyarítása ide kattintva tölthető, és értelemszerűen kizárólag csak a PC-sek vehetik hasznát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)