Hirdetés

Marvel: Ultimate Alliance - jön PS4-re és Xbox One-ra?

|

Egy korhatár-besorolásnak köszönhetően kiderült, hogy a Marvel: Ultimate Allience 1-2 és a Transformers: Fall of Cybertron is beköltözhet a jelenlegi generációs konzolokra.

Hirdetés

Bár a videojátékos Pókembert már nem az Activision gondozza, hanem az Insomniac Games, ez nem jelenti azt, hogy a kiadó lemondana a Marvel franchise-ról.

A különböző korhatár-besorolásokon felbukkant játékok előbb-utóbb valóban bejelentésre kerülnek, így a legújabb fejlemény magárt beszél: a Gematsu kiszúrta, hogy a tajvani korhatárért felelős szervezet értékelte az Activision birtokában lévő Marvel Ultimate Alliance 1-2 és a Transformers: Fall of Cybertron PlayStation 4-es és Xbox One-os verzióit. Megjelenési dátum egyiknél sem volt megadva, de már a portok elkészülésének lehetősége is jóval több információ a semminél. Már csak az a kérdés, hogy az Activision milyen minőséget szeretne: megelégszik a Deadpool és a Prototype játékok tessék-lássék átköltöztetésével, vagy megcélozza a Call of Duty: Modern Warfare Remastered várhatóan magas szintjét. 

A tajvani korhatár-besorolás korábban már több projektről is lerántotta idő előtt a leplet, így derült fény a Zombi új platformjaira, a Trials of the Blood Dragon létezésére és a továbbra is bejelentésre váró BioShock: The Collectionre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)