Hirdetés

Ingyenes a Mass Effect 2 PC-re

|

Most korlátozott ideig a Mass Effect 2-t tölthetjük le az Originről.

Hirdetés

Az utóbbi időkben az On the House promóció keretében 10-15 évnél idősebb játékokat kaptunk meg ingyen, most azonban a Mass Effect sorozat talán legjobb részét kínálja az Electronic Arts az Origin minden felhasználójának.

A közel hét éve megjelent játék Standard verziója most limitált ideig (nem tudni, meddig) bárki számára szabadon letölthető, csak egy Origin fiókot kell hozzá regisztrálni, ami pillanatok alatt megvan. Korábban csak pár órára tették ingyenessé, ráadásul olyankor, amikor mi aludtunk, de ez most maradni fog. Azért ne késlekedjetek, kattintsatok gyorsan a fenti linkre, vagy nyissátok meg az Origin klienst.

A napokban egyébként bejelentették a Mass Effect Andromeda megjelenési dátumát, és bemutattak egy új trailert is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)