Hirdetés

Így lesznek egyediek a Mass Effect: Andromeda fegyverei

|

A Mass Effect: Andromeda készítői tovább csepegtetik a játékkal kapcsolatos infókat a közösségi médiában, ezúttal a fegyverekről árultak el egy apróságot.

Hirdetés

Ugyan hagyományos trailereket is kapunk a BioWare-től a Mass Effect: Andromeda kapcsán, a játék készítői rendkívül aktívak a Twitteren is, ami azt is jelenti, hogy rengeteg apró infót hintenek el itt a rajongóknak. Nemrég a fegyverekről esett szó ezen a fórumon.

Ezúttal a játék vezető dizájnere, Ian Frazier volt beszédes kedvében és mesélt egy kisebb rendszerről a készülő szerepjátékból. Elmondta, hogy a Mass Effect: Andromedában saját fegyvereket craftolhatunk, amiket el is nevezhetünk majd. Ahogy a rajongók is felhozták, ez már a stúdió előző nagy szerepjátékában, a Dragon Age Inquisitionben is így volt, de Frazier szerint az akkori rendszerhez képest egészen más szisztémával álltak elő. Az alábbi üzenet megfogalmazása egyébként azt is jelenti, hogy többféle különböző közelharci fegyverünk is lehet majd.

Ti milyen játékstílusra hegyezitek majd ki a karaktereteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)