Hirdetés

Mass Effect Andromeda - még nem fedezhetjük fel az egész galaxist

|

A Mass Effect Andromeda beszédes fejlesztője újabb apró részleteket osztott meg a készülő szerepjátékról, illetve annak az egyik korlátozásáról.

Hirdetés

A BioWare a játékkal kapcsolatos fontosabb részletek leleplezését bizonyára valamilyen nagyobb eseményre tartogatja, de a Mass Effect Andromeda kreatív direktora, Mac Walters addig is bőkezűen szórja az információmorzsákat.

Nemrég ismét megválaszolt néhány rajongói kérdést, amiből kiderült, hogy nem fedezhetjük majd fel az egész Androméda-galaxist a játékban. Rydernek és a Tempest legénységének ugyanis nélkülöznie kell a Mass Relay technológiát, így csupán az enélkül is felfedezhető részeket járhatjuk be a Mass Effect Andromedában.

Walters a főszereplőkkel kapcsolatban is némi betekintést engedett a kulisszák mögé, elárulta ugyanis, hogy az alapértelmezett férfi főszereplő, Scott Ryder mellett (akit Steven Brewis alakít majd) az alapértelmezett női főszereplő, sőt, a játékos által testreszabott karakterek arcmimikája is egy valós színész játéka alapján kerül az új Mass Effectbe. Valószínűleg részben ennek tudható be, hogy a Mass Effect Andromeda első trailerében látott arcjáték csupán ideiglenes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)