Hirdetés

Mass Effect Andromeda - befutott a legújabb trailer

|

A korábbi ígéreteknek megfelelően a CES 2017 során, az Nvidia bemutatta a Mass Effect Andromeda PC-s verziójának gameplay előzetesét.

Hirdetés

Tegnap végre kiderült a Mass Effect Andromeda hivatalos megjelenési dátuma, most pedig már egy ütős új előzetest is tudunk mutatni a játékról. 

A fentebb látható gameplay anyag egy olyan gépen lett rögzítve, amiben egyetlen GTX1080 videokártya lapult. A videóból megismerhetjük a Mass Effect Andromeda harcrendszerét, a képességfát, a szintlépés menetét, az egyes karakterosztályokat, valamint az új ellenfeleket is. Mindenképpen nézzétek meg, talán segít kibírni 2017. március 23-ig, az Andromeda ugyanis akkor jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra.

Bár úgyis értelmű a válasz, de azért megkérdezem: ti is nagyon várjátok már a Mass Effect Andromeda érkezését? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)