Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - ezekre az újdonságokra számíthatunk

|

Egy ideje nem hallottunk már semmi újat a Mass Effect: Andromeda felől, de most a készítők végre megtörték a csendet. Immár hivatalos, hogy mikor érkezik a játék.

Hirdetés

A Mass Effect: Andromeda hivatalos weboldalán jelent meg egy új bejegyzés ami három pontba sűríti azokat az újdonságokat, melyekre a méltán népszerű Mass Effect széria legújabb részében számíthatunk.

A BioWare fontosnak tartotta kiemelni, hogy a Mass Effect: Andromeda nem csak azokat az elemeket tartalmazza majd, melyeket annyira szeretünk a sorozatban, hanem szeretnék újdonságokkal is bővíteni a játékélményt. Mindezt három sarkalatos pontban fogalmazták meg. Ezek közül az első a játékos szabadságának kérdésköre. A fejlesztők most a Mass Effect játékok történetében a legszabadabb játékmenetet ígérik. Elmondásuk alapján mi döntünk arról, hogy hová megyünk, hogyan jutunk el oda és mit csinálunk ott. A második pont a helyszínnel foglalkozott. Ezúttal elhagyjuk a Tejútrendszert és egy új, feltérképezetlen terület, az Andromeda vár bennünket. Itt új szövetségeseket szerezhetünk, új ellenfelekkel harcolhatunk és egy teljesen új világot fedezhetünk fel. A harmadik pontban a technikai háttérre tértek ki. A Mass Effect: Andromeda lesz az első Mass Effect játék, ami a jelenlegi konzolokra érkezik meg, továbbá szintén az első, ami alatt a Frostbite engine dübörög.

A csapat úgy érzi, a jó irány felé haladnak, de még időre van szükségük ahhoz, hogy a lehető legtökéletesebb Mass Effect részt hozhassák létre. Éppen ezért 2017 elején fog csupán megjelenni a játék. Június 12-én, az EA PLAY során azonban újabb információkat osztanak majd meg velünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)