Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - az új fajnak elég "szar" neve van

|

Mármint a szó legszorosabb értelmében, a Kett faj neve az Egyesült Királyságban kicsit kellemetlenül hangzik majd.

Hirdetés

A Mass Effect: Andromeda bemutat egy új idegen fajt, a Kettet, ami feltételezhetően az Andromeda galaxis egyik bennszülött népe. Sokat nem tudunk róluk azon kívül, hogy az ellenséggel lesznek, és hogy a nevüket nem nehéz félreérteni az Egyesül Királyság egyes részein.

A brit nyelvterület bizonyos részein ugyanis a kett nemes egyszerűséggel szart jelent (vagy akár felesleges, használhatatlan jelzőként is használható). Valószínűleg a BioWare erre nem gondolt, de nyilván bele lehet futni abba könnyen, hogy egy egyszerű szó valamilyen nyelvterületen másodlagos jelentéssel bír. Szerencsére nem a főszereplőt vagy a hajónkat hívják majd kettnek.

Akit érdekel az új faj, az a GameInformer exkluzív videójából megtudhatja, hogy hogyan is születtek, és mi lesz a szerepük.

A Mass Effect: Andromeda megjelenés várhatóan 2017. márciusában lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)