Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - megvan a megjelenési dátum

|

A BioWare végre elárulta, mikorra kell kivennünk szabadságot, hogy nyugodtan fedezhessük fel a galaxist.

Hirdetés

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a stúdió több meglepetést is ígért a mai napra, amelyek közül az elsőt már szállították is.

A BioWare feje, Aary Flynn egy blogbejegyzésben szólt a rajongókhoz, és nem teketóriázott, már az első mondatban elárulta, hogy a Mass Effect: Andromeda megjelenés 2017. március 23-án esedékes Európában. Megköszönte a türelmet, mert mint mondja, kemény dió volt tető alá hozni egy ilyen kaliberű játékot.

A csapat tagjai egyébként az ünnepek alatt már rongyosra játszották a rendelkezésükre álló "holiday build" néven emlegetett verziót, és mindenki nagyon elégedett volt a végeredménnyel, ezért is látták elérkezettnek, hogy bejelentsék a megjelenési dátumot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)