Hirdetés

Mass Effect Andromeda - újabb részleteket árult el a BioWare

|

Egyre jobban közeledve a Mass Effect Andromeda premierjéhez a BioWare egyre több információmorzsát szór el a játékról, ezúttal a kreatív rendező mondott pár érdekességet.

Hirdetés

Éppen pár napja esett róla szó, hogy a Mass Effect Andromeda mennyi változást hoz a sorozatba, hiszen más lesz a párbeszédrendszer, a kasztok és számos egyéb dolog is. 

Az N7 nap újdonságai után a rajongók megrohamozták kérdéseikkel a BioWare munkatársait, a Mass Effect Andromeda kreatív rendezője, Mac Walters pedig készséggel válaszolgatott Twitteren. Összegezve a válaszokat a következő új részletekre derült fény: a játékban több személlyel is folytathatunk majd intim kapcsolatot és míg egyesek nem fognak rajongani érte, ha ez kiderül, addig másokat nem fog zavarni. Lesznek olyan karakterek is, akik nem jönnek ki jól egymással, Walters válasza szerint ebben olyan fogalmak játszanak majd közre, mint a rivalizálás, a frakciók, a szerelem, a gyűlölet, a féltékenység és a bosszú. 

Mások inkább arra voltak kíváncsiak, hogy Shepardöt említik-e majd valahol, valamikor a játékban. A kreatív rendező szerint Shepard része volt a lore-nak és a Mass Effect univerzumnak 2185 előtt, így logikus lenne, ha tennének néhány említést róla. 

Végezetül, valakit az érdekelt, hogy miért hozták létre az Andromeda Initiative-et és indultak az ismeretlen felé a Reaper háború előtt. A válasz egyszerűbb, mint hinnénk és ugyanaz, mint ami a "miért mentünk a Holdra?" kérdésre is igaz: a kíváncsiság, az ambíció, a felfedezés miatt, mert előtte még soha senki nem csinált ilyet. 

A Mass Effect: Andromeda 2017. tavaszán jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de előtte még belekóstolhatunk majd a multiplayer bétájába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)