Hirdetés

Egy rajongó lehet a Mass Effect: Andromeda egyik szereplője

|

A BioWare most lehetőséget ad a rajongóinak, hogy a Ryder testvérekkel együtt fedezhesse fel a Mass Effect: Andromeda világát.

Hirdetés

A PlayStation Meetingen látott bemutató után legközelebb az N7 napon találkozhatunk a Mass Effect: Andromedával, de a tehetségesebb rajongók addig is belevethetik magukat a játék világába. Egy versenyen keresztül ugyanis most akárki bekerülhet a folytatásba.

Ahogy a fenti videón kicsit mókázva bejelentették a készítők, az Explorers Wanted pályázaton szinkronhangot keresnek a Mass Effect: Andromeda egy vagy két karakterének. A magyar idő szerint szeptember 28-án 20:59-ig tartó felhívás kapcsán ugyanis két különböző forgatókönyvet is kiadott a BioWare, amik közül egyet felolvasva jelentkezhetünk. Arra egyébként külön felhívták a figyelmet, hogy csak a hangbéli előadókészségeket veszi figyelembe a stúdió tagjaiból összeálló zsűri, így kellékekkel vagy jelmezekkel annyira nem érdemes húzni az időt.

A két szkriptet itt és itt találjátok, a pályázat szabályait itt, a kész felvételeket pedig az explorers@bioware.com címre kell eljuttatni, illetve nem hátrány megosztani a közösségi felületeken sem az #ExplorersWanted hashtaggel. A kiválasztott győzteseket november 30-áig értesítik, majd a BioWare egyik szinkronstúdiójában vehetik fel a Mass Effect: Andromeda egyik karakterének szövegeit, úgyhogy biztosan életre szóló élménnyel gazdagodik valaki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)