Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - izgalmas teaser vezeti fel a mai előzetest

|

A mai nap folyamán várható a Mass Effect: Andromeda legújabb kedvcsináló videója, de előtte még meglepett minket a BioWare egy olyan teaserrel, ahol az Új Föld is feltűnik.

Hirdetés

A BioWare ígéretei szerint még ma megkapjuk az új Mass Effect: Andromeda előzetest, ami ezúttal egy cinematic trailer lesz. Addig pedig, amíg várunk az új videóra, érdemes megnézni az azt felvezető rövid kis teasert. 

A Twitteren megosztott mindössze 15 másodperces anyagban azt láthatjuk, hogy Alec Ryder (akinek Clancy Brown kölcsönzi a hangját) éppen eléri a Habitat 7 nevezetű bolygót, amit nemes egyszerűséggel Új Földnek nevez. A planéta első ránézésre nem tűnik mondjuk túl barátságosnak, de erről inkább győződjetek meg ti magatok:

Természetesen amint befut az új előzetes, egyből megosztjuk veletek, figyeljétek a GSO-t! A Mass Effect: Andromeda megjelenés március 23-ára várható PC-n, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)