Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - itt az új előzetes

|

Az N7 nap alkalmából megjött az új Mass Effect: Andromeda trailer, amiben láthatjuk, mekkora bajba került a főszereplő, Ryder.

Hirdetés

Hóviharban, sivatagban, földalatti járatokban mászkálhatunk majd a Mass Effect sorozat vadonatúj részében, melynek főszereplője a Ryder testvérpár. Eldönthetjük, kettejük közül melyiket akarjuk irányítani, de úgy tűnik, a másik is vele tart.

Sokat nem árul el, de legalább hangulatos a fent látható előzetes. Hamarosan további infók érkezhetnek, most egyelőre ennek is örülünk. A dobozkép a nap folyamán már korábban kiszivárgott, ahogy a játék nélkül kapható távirányítós Nomad ND1 autó is.

A Mass Effect: Andromeda jövő tavasszal jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Konkrét dátum továbbra sincs, március-áprilisra tippelünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)