Hirdetés

Nem készül Mass Effect remaster, mert az EA a folytatásokban hisz

|

Sokan úgy érzik, kézenfekvő lenne a korábbi Mass Effect játékokat felújítani, és ebben az EA is egyetért. Ugyanakkor valószínűleg soha nem fogjuk megkapni a remastereket.

Hirdetés

A Mass Effect: Andromeda ugyan nem kötődik a sorozat korábbi három játékához, de mégis jó lenne újrajátszani a shepardös részeket a következő epizód megjelenése előtt.

Ezt persze megtehetjük, viszont ne számítsunk arra, hogy ezeket vagy bármely más EA játékot felújítva látjuk viszont. Peter Moore, az EA egyik fejese azt nyilatkozta, hogy a kiadó minden stúdiója inkább a jövőben gondolkodik, új címeket, új élményeket szeretnének szolgáltatni, nem pedig a múlthoz visszanyúlni. 

"Könnyű pénzt kereshetnénk a Mass Effect újrakeverésével? Igen. Több ezren kérdeztek már erről engem? Igen. Úgy érezzük, inkább előre akarunk haladni. Van az az apróság, amit úgy hívnak, Mass Effect: Andromeda, és a BioWare-nél most teljes erővel arra koncentrálnak, fantasztikus lesz."

- tette hozzá. Tartanak egy kicsit attól, hogy egy remaster-csomag elvonná a figyelmet az Andromedáról, illetve szerepet játszik az is, hogy nincs egyelőre kapacitás a nagy projekteken túl máson dolgozni.

Patrick Soderlund korábban azt mondta, gondolkodnak remasterekben. Végülis a jövőben bármi történhet még, de inkább ne számítsunk újrakevert EA játékokra.

Mit látnátok egyébként szívesen visszatérni a kiadó kínálatából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)