Hirdetés

Masszív kollekcióval szerezheted be az ÖSSZES eddigi Borderlands játékot

|

A Borderlands Collection: Pandora's Box még a DLC-ket is tartalmazza.

Hirdetés

Komoly mozgolódás van a Borderlands franchise körül: nemrég premierdátumot kapott a filmváltozat, bejelentettek egy interaktív sorozatot és az is kiderült, hogy hamarabb megjelenhet a Borderlands 4, mint gondoltuk. A rajongók tehát több fronton is számíthatnak újdonságokra, viszont bőven van közöttük olyan, akinek a széria nem minden tagjához volt eddig szerencséje, azokról nem is beszélve, akik esetleg a Borderlands film vagy sorozat hatására pótolnák be az eddigi részeket. 

Leginkább utóbbiaknak lehet majd tökéletes választás a most bejelentett a Borderlands Collection: Pandora's Box. 

Hirdetés

A 2K és a Gearbox Software kizárólag digitálisan beszerezhető kollekciója hat nagy játékot (Borderlands GOTY, Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel, Tales from the Borderlands, Borderlands 3, New Tales from the Borderlands) és azok minden DLC-jét foglalja magába, és szeptember elsején fog megjelenni PC-re (Steam), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

A csomag alapáron kb. 55 ezer forintba kerül majd, és akinek bármelyik rész megvan már a felhozatalból, az mindhárom platformon engedményt kap: Xboxon kedvezmény jár majd a teljes árból, Steamen csak a nem birtokolt tartalomért kell fizetni, PlayStationön pedig upgrade-elni lehet a már meglévő terméket (a Borderlands GOTY-t, a Borderlands: The Handsome Collectiont vagy a Borderlands 3-at). 

Egyúttal az is megerősítésre került, hogy a Borderlands 3: Ultimate Edition október 6-án fog megjelenni Nintendo Switchre, és az alapjáték mellett magába foglal minden extra tartalmat, plusz 30 további kozmetikai cuccot is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)