Hirdetés

Master of Orion - nagy frissítést kapott, de még mindig nincs kész

|

A vállalkozó kedvűek már több hónapja nyüstölhetik a Master of Orion korai változatait, az ő visszajelzéseik alapján pedig most egy újabb nagy frissítés érkezett a stratégiához.

Hirdetés

Tavaly viszonylag nagy meglepetést keltett, hogy a Wargaming szerezte meg a Master of Orion licencét és rögtön bele is vágtak egy reboot készítésébe, aminek idén télen már egy  bárki számára játszható változat lett az eredménye. A 4X ugyan még nem készült el teljesen, de egy komoly lépést tettek a megjelenés felé a fejlesztők.

Az Early Access 5 néven emlegetett verzió a múlt hét végén élesedett és az elsődleges célja az volt, hogy helyrehozzák a játék egyensúlyát és ezen keresztül űrbéli birodalmunk felépítésének ritmusát. Ebben központi szerepe volt például a népesség növekedését és az egyes bolygók nyersanyagait érintő változtatásoknak. Sokat javítottak továbbá a nem a játékos által irányított fajokat kezelő MI-n, ahogy közkívánatra visszatérnek Master of Orion II-ből ismert creative és un-creative traitek is, amik segítenek egyedi karaktert kölcsönözni minden népnek.

Ti várjátok már a Master of Orion visszatérését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)