Hirdetés

MechWarrior 5: Mercenaries - újra robottestbe bújhatunk

|

15 év után érkezik az újabb számozott MechWarrior epizód. Remélhetőleg megérte ennyit várni rá.

Hirdetés

A MechCon 2016 rendezvényen jelentette be a fejlesztő Piranha Games, hogy sorozatukkal visszatérnek az egyjátékos vonalhoz, és az ingyenes MechWarrior Online után újabb számozott résszel bővítik a sorozatot. Ez lesz a MechWarrior 5: Mercenaries.

Még 2001 februárjában jelent meg a MechWarrior 4: Vengeance, úgyhogy túlzás nélkül kijelenthető, az óriásrobotok rajongó már igencsak hosszú ideje várnak egy vérbeli, single player Mech kalandra. Az új játék alatt az Unreal 4-es motor dübörög majd, megjelenés tekintetében pedig a 2018-as évet lőtték be célkitűzésként. A MechWarrior 5 korai alfa verziójából pedig már most megmutattak nekünk egy rövid részletet, ezt fentebb ti is meg tudjátok lesni.

Örültök, hogy 15 év után újabb teljes értékű MechWarrior játékot készítenek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)