Hirdetés

Medal of Honor - Launch trailer

|

Viharok közepette megjelent a Medal of Honor.

Hirdetés

Tálibok nélkül ugyan, de világszerte a boltok polcaira került az Afganisztánban, modern környezetbe került új Medal of Honor. Ehhez persze launch trailer is dukál.

Ezzel együtt két érdekes komment is érkezett a nagyvilágból a tálib harcosok szükségszerű átnevezését illetően. Az egyiket Craig Owens-től, a Danger Close marketingesétől olvashatjuk aki elmondta, hogy az "amerikai katonákat gyilkoló tálibok" jajveszékelés elsősorban az idősebb generációktól hallható, akik még nem is értik a videojátékokat, s hogy nem azért nevezték át végül azokat, mert a játékot kitiltották a hadsereg bázisainak üzleteiből. A jövőre nézve pedig azt javasolta, hogy előbb próbáljuk ki a játékot, s csak azután ítélkezzünk felette.

A másik komment egy iraki háborús veterántól, Benjamin Busch-tól érkezett, aki szerint tökmindegy, hogy mire nevezik át az ellenséget. Az alapvető probléma az, hogy a Medal of Honor egy jelenleg is zajló háborúval szórakoztatja a fiatalokat. Azzal viszont nem ért egyet, hogy átnevezték az tálibokat. Szerinte senkinek, sem hadseregnek sem kormányoknak nincs joga, hogy egy fiktív történetet átszabjon. Ez a nacionalizmus felülkerekedése a szórakoztatáson. Kinek lehet igaza?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)