Hirdetés

Még idén megjelenik az új, beépített kijelzős ZX Spectrum

|

A tavalyi modell sikere után egy egyészen merészet húzott Sir Clive Sinclair és csapata.

Hirdetés

Tavaly augusztusban, 33 évvel az eredeti konzol megjelenése után egy eredményes IndieGoGo kampány szülötte volt a ZX Spectrum Vega. A nagy érdeklődésre való tekintettel a készítők úgy döntöttek, ideje mégnagyobb fába vágni a fejszéjüket.

Sir Clive Sinclair, a ZX Spectrumot gyártó vállalat alapítója bejelentette, hogy az új konzol, amely a ZX Spectrum Vega+ nevet kapja még idén megjelenik majd. A saját LCD kijelzővel érkező konzolra már most 1000 játékot portoltak, az ára pedig valahol 40 ezer forint körül lesz.

Sinclair elmondta, hogy a retro konzolok körüli hirtelen érdeklődés sarkallta arra, hogy hogy elkészítse a Vega+-t, amivel így bárhová magunkkal vihetjük a játékokat. A tévére is köthető kézikonzolra szintén IndieGoGón gyűjtenek, ahol már össze is jött a szükséges összeg nagy része, pedig még több mint egy hónap van hátra a kampányból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)