Hirdetés

Még nem végzett a Ubisoft a The Divisionnel, a franchise-nak szentelt bemutatóban fedi fel a terveit

|

Napokon belül megtudjuk, hogyan képzeli el a kiadó a Tom Clancy's The Division széria jövőjét.

Hirdetés

Március 6-án múlt 7 éve, hogy megjelent a korábban stratégiai játékokban utazó Massive Entertainment online akció-RPG-je, a mai napig a legsikeresebb szolgáltatásalapú játékok közé sorolt Tom Clancy's The Division. 2019-ben pedig már meg is érkezett a folytatás, így a behavazott Manhatten helyett Washingtonban igyekeztünk megmenteni a darabjaira hullott Egyesült Államokból, amit még lehetett.

Harmadik részről ugyan még nem esett szó, ám a Ubisoft 2021-ben beharangozta a The Division Heartlandet, egy ingyenesen játszható spin-offot, tavaly pedig egy mobiljátékot is The Division Resurgence címmel.

Hirdetés

Az alapjátékon már túllépett a kiadó, rég elengedte a kezét, ám a folytatással, és az imént említett free-to-play, illetve mobilos spin-offokkal még szeretne azonban egyet s mást csinálni. Hogy pontosan mit, arról április 20-án, egy livestream keretében rántja majd le a leplet. A jelek szerint nem akar ezzel a június 12-én esedékes Ubisoft Forwardig várni.

Magáról a műsorról annyit tudunk, hogy bepillantást enged majd a The Division 2 ötéves ütemtervébe és az új Descent játékmódba, láthatjuk továbbá a The Division Heartland játékmenetét, illetve állapotjelentést kapunk a The Division Resurgence-ről, amelynek elvileg 2024. március 31-ig kellene megjelennie. A livestreamet a Twitchen és a YouTube-on is követhetjük igény szerint, magyar idő szerint este 20 órától.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)