Hirdetés

Megaton Rainfall - a szuperhős-játék, amire mindig is vágytál (videó)

|

Az sem gond, ha egy-két épület összedől, vagy néhány autó odébb repül, mert a Megaton Rainfallban nagyon jól néz ki a támadó földönkívüliek (és hősünk) által okozott pusztítás.

Hirdetés

Újabb indie játék bukkant fel a földönkívüli-tematikában, ezúttal azonban nem kell majd úgy paráznunk, mint a The Hum: Abductionsben, vagy annyira taktikáznunk, mint az X-Comban. A Megaton Rainfall nevű alkotásban ugyanis egy szuperhőst alakítunk, aki amellett, hogy galaxisok között repked, ha úgy tartja kedve, a felhőkarcolónyi alieneket is felrobbanthatja.

A repülés egyébként az abszolút szabadság élményét nyújtja, a No Man's Skyhoz hasonlóan minden töltőképernyő nélkül válthatunk egy város, a Föld, vagy egész galaxisok szintjei között.

Akármilyen hősiesek is leszünk, sajnos a háztömbnyi földönkívüliek pusztítását nehezen tudjuk csökkenteni, sőt, mi is hozzájárulunk olykor a káoszhoz. Ez persze játékosként nem akkora probléma, ugyanis a város, főleg az épületek összedőlése, darabokra hullása, vagy például az autók repülése iszonyatosan jól néz ki. Legalább annyira érezhetjük magunkat (egy elég realisztikus) homokozóban játszó kisgyereknek, mint Superman-másolatnak.

Nektek hogy tetszik a játék a videók alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)