Hirdetés

Megfutamodott a Sony, örülhetnek a Helldivers 2 PC-s játékosai

|

Gyakorlatilag kihátráltak korábbi, erősen megosztó döntésük mögül.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy magára haragította a Sony a PC-seket, akik elkezdték lepontozni a Helldivers 2-t. Egészen pontosan arról volt szó, hogy kötelezővé akarták tenni a steames Helldivers 2 esetében is a PlayStation Network (PSN) szinkronizációt, magyarul a mindenkinek meg kellett volna lépnie azt, hogy a Steam-fiókját összeköti egy PSN-fiókkal. Ez óriási felháborodást váltott ki, a Sonynak pedig sikerült mindezt tetéznie, ugyanis némi fáziskéséssel rájöttek: nem érhető el a világ minden országában a PSN. E

Ezt végül úgy "orvosolták", hogy 177 országban leállították a PC-s Helldivers 2 értékesítését. Döntésük még a korábbinál is nagyobb felháborodást eredményezett, a lepontozások az egekbe szöktek, így jutottunk el végül a mai napig. Ma ugyanis a Sony nyomott egy teljes hátraarcot. 

Hirdetés

Nemrég a hivatalos PlayStation Twitter/X-oldalon bejelentették, hogy a mára, tehát május 6-ra tervezett frissítés (ami azt eredményezte volna, hogy május 30-tól kötelező a PSN profil linkelése az új és korábbi játékosoknak is) nem fog élesedni. Így tehát végeredményében teljesen visszavonták az egész tervet.

Hozzátették továbbá, hogy még mindig csak tanulják azt, mi is a legjobb a PC-s játékosoknak, ehhez pedig hatalmas segítség nekik a közösség visszajelzése. Nos, a pár nap alatt befutott több mint 200 ezer negatív steames értékelés valószínűleg elég világos üzenet volt a számukra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)