Hirdetés

Megújult Internet Explorer a Microsofttól

|

Kedden a Microsoft kiadta az Internet Explorer 7 béta verzióját. A cég külön felhívta a figyelmet az előző kiadások bosszantó biztonsági hibáit kiküszöbölő újításokra. Az Internet Explorer 7 Beta 2 hatalmas lépés a felhasználóbarát működés és a biztonság szempontjából - áll a Microsoft letöltési oldalán. A böngészőben megtalálható a Microsoft Phishing Filter funkció, mely egy vörös alapon fehér ikszet formázó ikon megjelenítésével figyelmezteti a felhasználót, ha gyanús oldalra téved. A phishing angol kifejezés, a személyes adatok online eltulajdonításának egy rohamosan terjedő, veszélyes formáját takarja. Lényege, hogy a felhasználókat más nevében megírt e-mailekkel egy hamis webhelyre irányítják, mely gyakran egy létező oldal illegálisan működtetett, élethű másolata, majd ráveszik őket azonosítójuk és jelszavuk megadására. Ezzel együtt gyakran kémprogramok vagy vírusok is a felhasználó gépére települhetnek. Az új böngészőt elsősorban a késésben lévő Windows Vista operációs rendszerhez tervezték, és fő célja az Explorer korábbi változataival járó biztonsági problémák megoldása, például a hitelkártya hozzáférések és egyéb adatok ellopását segítő rések befoltozása. Egyszerűbbet és biztonságosabbat akartatok, mi pedig hallgattunk rátok - fogalmaz az új verzió honlapja. Az Explorer 7 végleges változata várhatóan majd 2007-ben, a Windows Vistával egyszerre jelenik meg.

  • Letöltés Microsoft Internet Explorer 7 Beta

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)