Hirdetés

Mentsük meg a Messenger Plust!

|

Az MSN Messenger Plus! készítői a felhasználók segítségét kérik annak érdekében, hogy továbbra is élvezhessük a plusz szolgáltatásokat. A történet ott kezdődött, hogy tavaly a Microsoft megvásárolt egy Giant névre hallgató anti-spyware alkalmazást, amit némileg átalakítottak és új névvel láttak el: Microsoft Anti-Spyware. Ez az egyetlen olyan kémprogram-kereső, amely veszélyesnek ítéli a Plus-t, attól függetlenül, hogy fel van-e hozzá telepítve a szponzor, amit egyébként egyáltalán nem szükséges felraknunk, ha használni akarjuk a programot. Így számos tudatlan felhasználó nem meri feltelepíteni a Plus-t, amivel jelentősen rontja annak szélesebb körben való elterjedését. Lehet, hogy ez minket nem érint most, mert nem vesszük be az ilyesmit, de attól a Plus készítői még bedobhatják a törölközőt, esetleg ritkábban frissítik a plugint, vagy ilyesmi, úgyhogy aki úgy gondolja, szeretné továbbra is használni a Plus-t, kattintson ide és az oldal alján töltse ki a kötelező mezőket valós adatokkal. Thanks TomFace.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)