Hirdetés

Meridian 59 - az első 3D-s MMORPG visszatért és ingyen játszható

|

Folytatva RG barátom által elkezdett nosztalgianapot íme, minden idők legelső 3D-s mmorpgje. S ingyen!

Hirdetés

A hír maga nem új, ámde számomra ma reggel, amikor olvastam róla, az volt. A Meridian 59 (amely egy tipikus, monszter-gyilkolós Sword & Sorcery játék) egyébként nem "free-to-play", hanem egyszerűen csak "free". (Egy trialjáról még 2005-ben adtunk hírt.)

Első formájában 1995 december 15-én, míg végleges verziójában 1996 szeptember 27-én vált elérhetőve az akkor havidíjas játék, amelyet a 3DO Company adott ki. Rengeteg gond, baj, csőd és hányattatás után 2010 februárjában a játékot visszakapták az eredeti fejlesztők (Andrew és Chris Kirmse), akik újra játszhatóvá és ingyenessé tették azóta. Jelenleg két szervere működik a Meridian 59-nek, egy hardcore-abb, amely a "101" nevet viseli, és egy újoncbarátabb, amely a "102" névre hallgat. Mindenki két karaktert kreálhat összesen, amelyből egy időben csak eggyel játszhat. 

Lassú gépeken játszóknak, nosztalgiázóknak, igazi mmo fanatikusoknak feltétlen ajánlott.

Regisztrálni a www.meridian59.com - on lehet, ahonnan a kliens is letölthető

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)