Hirdetés

Napi büntetés: tovább szomorít a Metal Gear Solid 3 pacsinko

|

Bár a Metal Gear Solid 3: Snake Eater pacsinko-gép nem az, amit szeretnénk, a látvány minősége azt is az orrunk alá dörgöli, milyen menő remaster készülhetett volna.

Hirdetés

Azt hiszem, abban mindannyian egyetérthetünk, hogy a Konami, mint AAA kiadó veszett ügy. Viszont nagyon nehéz figyelmen kívül hagyni, mit művelnek a hardcore játékosok által is kedvelt sorozatokkal csak azért, hogy a befektetőknek még nagyobb számokat mutathassanak be az év végén.

Ennek a legújabb fejleménye ugye a Metal Gear Solid 3: Snake Eater alapján készülő pacsinko játékgép, amiről egy új trailert adott ki a jelenleg talán legutáltabb japán vállalat. A videót látva pedig nehéz nem arra gondolni, milyen jó is lehetett volna a korábbi Metal Gear-részek felújított változata, ha azokat is átültették volna a Phantom Pain-ben is használt Fox engie-re, hasonlóan a fent látott jelenetekhez.

A Snake Eaterből vett képsorok ugyanis elképesztően jó vizuális színvonalat képviselnek, de persze mindig rá kell jönnünk, hogy a képernyő jelentős részét mindig a játékgép funkciói foglalják majd el. Reméljük nem csak ehhez hasonló játékokra gondoltak a Konaminál, mikor arról volt szó, hogy Hideo Kojima nélkül is folytatják a Metal Gear-sorozatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)