Hirdetés

LittleBigPlanet 3 - Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain DLC-vel az igazi

|

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain megjelenését, a Konami és a Sony együttműködésének köszönhetően a LittleBigPlanet 3 is megünnepli.

Hirdetés

Sackboy decemberben harmadszorra tért vissza társaival együtt a LittleBigPlanet 3 képében, hogy temérdek pályával és zseniális szinkronnal szórakoztassa el a PlayStation-tulajokat, most pedig - a The Journey Home kiegészítő bejelentése után - a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain megjelenése kapcsán hallat magáról ismét. 

A Konami és a Sony összeborulásának eredménye a Metal Gear Solid 5: The Phantom Painhez kapcsolódó LittleBigPlanet 3 kosztüm csomag, azaz a Costume Pack, amely Sackboyt, Toggle-t, OddSockot és Swoopot ruházza fel (szó szerint) Hideo Kojima karaktereinek kinézetével. A ruhák persze egyenként is beszerezhetőek, de ha valaki az egész kollekciót húzza be, az egy exkluzív doboz kosztümöt is kap Toggle számára. Szomorúak is lettünk volna, ha nincs doboz. 

A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain tegnap jelent meg PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra és az első értékelések alapján nem jártok rosszul, ha szert tesztek rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)