Hirdetés

Nem Kojima vette át a Metal Gear Solid 5-ért járó díjakat

|

Szomorú az az esemény, ahol a díszvendég nincs jelen. Kicsit ilyen volt a hangulat a PlayStation Awards átadón is.

Hirdetés

Amennyiben még mindig több bizonyítékra vágytok azzal kapcsolatban, hogy Kojima és a Konami mennyire nincsenek jóban, akkor csak nézzétek meg a lenti képeket. A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain több díjat is nyert, de egyiket sem a mester vette át.

A PlayStation Awards átadón a PR részleg vezetője, és a PR részleg menedzsere sétált fel a színpadra, hogy átvegye a User's Choice, és Platinum Prize díjakat. Miközben a többi kitüntetést a vezető dizájnerek és fejlesztők vették át, addig pont az MGS széria atyja hagyta ki a bulit. Valószínűleg nagyobb a belvillongás, mint mi azt tudnánk.

Jelenleg sem tisztázott, hogy mi lesz a sorsa a mesternek, de akárhogy is, meglehetősen szomorú azt látni, hogy a karmester hiányzik az előadásról. Reméljük azért többször nem lesz ilyen, és Kojima még rengeteg zseniális játékért vehet át ezeknél nagyobb díjakat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)