Hirdetés

Ősszel jön egy Metal Gear Solid játék, amire senki sem számított

|

Most már teljesen nyilvánvaló, a Konami a játékvilág legnagyobb trollja. Egy olyan Metal Gear Solid játék érkezését jelentették be, amitől garantáltan leolvad az arcotok!

Hirdetés

Ha azt hiszitek, hogy a Silent Hill nyerőgép után már nem érkezhet újabb sokkoló játékhír, akkor hatalmasat tévedtek. A Konami ugyanis most bejelentette, hogy ősszel új Metal Gear Solid játékkal rukkolnak elő, ez azonban egy merőben rendhagyó cím lesz.

A Metal Gear Solid: Snake Eater ugyanis egy pacsinko játékgép lesz. Ha esetleg eddig nem tudtad volna, hogy mi fán terem a pacsinko (én is így voltam vele), akkor elárulom, hogy ez egy Japánban nagyon népszerű gép, ami leginkább egy függőleges flipperhez hasonlít, flipperkarok nélkül. A masinában rengeteg kis golyóbist kell kilőni, ha pedig ezek a golyók bizonyos helyekre eljutnak a pályán, akkor újabb társaik indulnak útnak. Ha már több ládányi golyót gyűjtött össze a játékos, akkor nyereménytárgyakra vagy készpénzre is beválthatja őket. Fent megnézhetitek a játék előzetesét is, ha nem féltek attól, hogy egyből agyvérzést kaptok. A Metal Gear Solid 3: Snake Eaterből származó jelenetek tényleg nem néznek ki rosszul, de ez egy cseppet sem szépíti a helyzetet. 

32 hüvelykes, LCD képernyőkön 1080p-s látvány mellett élvezhetik majd a Metal Gear Solid: Snake Eater pacsinko játékgépet azok, akik efféle szórakozásra vágynak. A Konami szerint a játékban elképesztő látványvilágra, valamint drámai és lebilincselő történetre számíthatunk. Na persze, mindeközben pedig repkednek majd a mini golyócskák... 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)