Hirdetés

Metal Gear Solid V: Definitive Edition - jön a mindent összefogó csomag?

|

Lassan már egy éve, hogy megjelent a Metal Gear Solid V, és úgy látszik, a Konami az évfordulóra új csomagban tervezi kiadni a játékot.

Hirdetés

A legutóbbi Metal Gear játék nem szorul felújításra, és nem jött hozzá túl sok letölthető tartalom, ezért nagy kérdés, hogy ha valóban megjelenik a napokban néhány viszonteladónál felbukkant Definitive Edition, mit fog tartalmazni.

A japán Amazonon és a német NetGames honlapján megjelent, de előbbiről azóta már eltűntetett adatlap semmi részletet nem tartalmaz. A Metal Gear Solid V letölthető tartalmai között fegyverek, skinek, egyedi kartondobozok szerepeltek, de semmi komolyabb. Arra tippelünk, hogy az új kiadásban megtalálható lesz az alapjáték mellett a Ground Zeroes prológus is, valamint a lemezre telepítik a később megjelent Metal Gear Online-t. Persze csak konzolon, a PC-s változat korongja már korábban is csak a Steam telepítőt tartalmazta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)