Hirdetés

Metal Gear Solid V: The Definitive Experience - a lezáráshoz méltó az utolsó trailer

|

Megérkezett a Metal Gear Solid V: The Definitive Experience, a Konami pedig még tartja magát ahhoz, hogy egy játék launch trailere tényleg a megjelenés napján jelenjen meg.

Hirdetés

Attól már nem kell tartanunk, hogy Hideo Kojima újabb DLC-t, vagy más kiegészítést készít a Metal Gear Solid V-höz, de aki eddig mégis valamiért hezitált volna a játék megvásárlásával, annak a Konami összeállított egy elfogadható csomagot. A Definitive Experience mától kapható is, amire még egy utolsó trailerrel emlékeztetett a kiadó.

Bár a kedvcsináló talán nem lett olyan érzelmes, mint a tavalyi trailer, amit Kojima rendezett, de így is elég jól összegezték a trailer készítői Big Boss és a többiek sztorijának hangulatát. Persze kitértek arra is, hogy az alapjáték mellett minden DLC-t, a Ground Zeroes előzményt és az online komponenst is megkapjuk, de ezt valószínűleg egyébként is mindenki tudta.

Köztetek lesz, aki csak most kezd neki a nagy finálénak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)