Hirdetés

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - a PC-s lemezen nincs rajta a játék

|

Holnap jelenik meg a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, azonban nem lesznek felhőtlenül boldogok azok, akik a játék lemezes változatát vásárolják meg, azon ugyanis nincs rajta Kojima legújabb alkotása.

Hirdetés

Arról már beszámoltunk korábban, hogy a Metal Gear Solid V: The Phantom Paint előrendelő játékosok konzolokon előre letölthetik a szükséges fájlokat, így a megjelenés pillanatában már játszhatnak is, a PC-sek azonban csak később eshetnek neki a 28 GB adat letöltésének. Most egy újabb húzás borzolja a kedélyeket.

Még ennél is morcosabbak lesznek azok, akik lassú internetkapcsolattal rendelkeznek, kiderült ugyanis, hogy hiába vásárolja meg valaki a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain dobozos, lemezes változatát, azon bizony nincs rajta a játék. Hát akkor mégis mi van rajta?! - kiálthatnak fel páran, valamilyen szinten jogosan. Nos, a DVD-n csak egy kicsit kevesebb mint 9 MB-os Steam telepítő kapott helyet, a többit magunknak kell letölteni, miután hazaértünk a vásárlásból. 

Egyesek talán örülnek majd annak, hogy nem kell lemezeket cserélgetni, de biztosan elég nagy lesz a népharag a lassú internettel bíró vásárlók körében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)