Hirdetés

Metal Gear Survive - 15 perc gameplay a Tokyo Gameshow-ról

|

A Tokyo Game Show-n ma reggel mutatták be többek között a Metal Gear Survive-ot is, amelyből most negyed órányi Full HD felvételt nézhettek meg.

Hirdetés

Reggel már írtunk róla, hogy a Tokyo Game Show 2016 keretein belül a legújabb Metal Gear játékot, a Survive-ot is el lehet csípni a show livestreamjén. Azóta a Konami a hivatalos YouTuve csatornáján közzétett egy negyed órás videót is az új Metal Gearről.

Akinek nincs kedve és/vagy ideje a hat óránál is hosszabb stream VOD-ját visszapörgetnie, annak érdemes megnézni a lenti videót. A gameplay demoban egy négytagú csapat küzd számos stratégiát és eszközt bevetve a véget nem érő szörnyhullámok ellen. 

A hentelés során különböző új, és a korábbi játékokból ismerős fegyver is előkerül, kiemelt szerepe van a taktikának és a csapatmunkának. A kommentár japánul van, de ez ne rémisszen meg senkit, elérhető hozzá angol felirat, hogy tudjuk épp miről van szó, vagy mire kell figyelni.

A Metal Gear Survive várhatóan jövőre jelenik meg majd PC-re, Xbox One-re és PS4-re is.

Nektek hogy tetszik a demo videó alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)