Hirdetés

Metal Gear Survive tesztek - tényleg olyan rossz, amilyennek tűnt?

|

Megjöttek a Metal Gear Survive első pontszámai, megoszlanak a vélemények a játékról.

Hirdetés

Nem sok pozitív kommentet lehetett olvasni az elmúlt hetekben a Metal Gear Survive kapcsán. Aki a sorozatot szerette, az azért fújt rá, aki meg nem hardcore Metal Gear-fan, azt meg csak egyszerűen nem tudta lázba hozni.

Hirdetés

Azért számítottunk valahol arra, hogy a jelek ellenére valami csoda folytán mégis jó játék lesz, de az eddigi értékelések nem ezt támasztják alá. Néhányan, mint a Push Square, 80 pontot adtak rá, de a többség értékelései az 50-60-as tartományban vannak. Íme a nagyobbak pontjai:

Destructoid - 5/10
GamesRadar+ - 3,5/5
IGN US - 6.5/10
Push Square - 8/10
Trusted Reviews - 3,5/5
USgamer - 6.0

A Metacritic oldalán 64-es átlag körül áll, a felhasználói értékelések természetesen sokkal rosszabbak. Mi is elkezdtük tesztelni, hamarosan elmondjuk, milyen lett szerintünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)