Hirdetés

Ilyen lett volna a törölt Metallica játék

|

Hosszú ideig fejlesztés alatt állt egy Metallica videojáték, azonban végül nem jelenhetett meg. De most legalább megnézhetjük egy gameplay trailerben, hogyan nézett volna ki.

Hirdetés

Készült anno egy Metallica videojáték - sokkal előbb, mint a Guitar Hero: Metallica -, azonban soha nem fejezték be. Láthattunk már belőle koncepciós rajzot és egy trailert (odalent megtaláljátok), azonban most a törölt játékok anyagaira szakosodott PtoPOnline egy igazi különlegességet mutatott be: egy kibővített gameplay trailert. 

A projekt neve Damage Inc. volt (amely természetesen egy Metallica dal címe) és egy Twisted Metal stílusára hasonlító autós őrület lett volna, amelyben váltakozott volna a nappal és éjjel, valamint kiszállhattunk volna a verdából és beülhettünk volna másikba is. A most felbukkant gameplay videó a Damage Inc. PlayStation 2-es változatának korai fejlesztési szakaszából származik, ráadásul a címet megkaptuk volna Xboxra és PC-re is. Sőt, később PSP-re újjá akarták éleszteni, sikertelenül. Ilyen lett volna tehát a törölt Metallica játék: 

Érdemes megnéznetek a kevesebb, mint egy percet felölelő kedvcsináló trailert is: 

Örültetek volna, ha megvalósul a projekt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)