Hirdetés

Metroid 2 - máris lelőtték a rajongói felújított változatot

|

A Nintendo szokás szerint nem tétlenkedik, ha rajongói projektek elkaszálásáról van szó, így a Metroid 2 ingyenes változata sem húzta sokáig.

Hirdetés

Két napja írtunk az ingyenes elérhetővé vált Metroid 2 újradolgozott változatáról, amin egészen addig szorgosan dolgozott egy lelkes csapat. Viszont a Nintendo - ahogy tették az a böngészőből futtatható Zelda játék esetében - hamar intézkedett, és már nem lehetséges letölteni a játékot.

Szerencsére egy befejezett projektről van szó, és nem a munkálatok közepette lépett közbe a Nintendo, így alternatív forrásokból azért viszonylag könnyedén beszerezhető a felújított Metroid 2. Nem árt megemlíteni, hogy a 1991-es klasszikus nem csak egyszerűen átrakták Windowsra, hanem a látványvilágon, a hangokon és a játékmeneten is csiszoltak.

Ti kipróbáltátok a rajongók által összerakott Metroid 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)