Hirdetés

Mi vár az Elden Ring játékosaira a Shadow of the Erdtree után?

|

Egyelőre annak is örülünk, ha megérkezik végre az Elden Ring DLC-je, de Hidetaka Miyazaki, a FromSoftware feje már a jövőről is beszélt.

Hirdetés

Játékosok tíz-, hanem százezrei járják továbbra is izgatottan az Elden Ring világának nem kifejezetten kellemes tájait, pedig még több mint egy hónap van hátra az új tartalmak érkezéséig. A június 21-én megjelenő Shadow of the Erdtree DLC biztosan visszacsábítja azokat is, akik már más területekre tévedtek, és több tízórányi szórakozást kínál nekik.

Na de mi vár a rajongókra azután, hogy felfedeztek minden újdonságot? Lesz még DLC a jövőben? Erre adott most egyértelmű választ a FromSoftware élén álló Hidetaka Miyazaki.

Hirdetés

A kínai Zhihu-nak nyilatkozva kijelentette, a Shadow of the Erdtree az Elden Ring első és utolsó DLC-je, nem tervezik, hogy további tartalmakat készítetnének a játékhoz.

"Az Elden Ringben hangsúlyos a nagy világ felfedezése és az ebben való kalandozás. Hogy ezt megadhassuk, elkerülhetetlen egy hatalmas helyszín kiépítése. Emiatt ahelyett, hogy több részre bontottuk volna, egyszerűbb volt egy nagy kiegészítőt csinálni. Ha darabokban adtuk volna ki, a felfedezés szabadsága és a kaland élménye sérült volna."

Hogy folytatás lesz-e, az még a távoli jövő kérdése. Ennek kapcsán Miyazaki annyit mondott, a From mindig szándékosan hagyja nyitottan játékai végét, hogy ha kell, készíthessen folytatást, és az Elden Ringnél is ezt az elvet követik.

Nem mondjuk ki, melyik játékukhoz látnánk egyet szívesen, de bizonyára tudjátok.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)