Hirdetés

A Microsoft nem túl magabiztos a Scorpio és az új IP-k bemutatása kapcsán

|

A Scalebound törléséből nehezen lábadozik az Xbox brand feje. Phil Spencer egyelőre semmi biztosat nem tud mondani.

Hirdetés

A Scalebound törlése és a hatalmas csend a Crackdown 3 körül kicsit nyugtalanítja az Xbox rajongókat. Kevés exkluzív cím van, ami miatt igazán lelkesedhetnek, és a lista egyre csak gyengülni látszik.

A Microsoft legnagyobb dobása idén az új hardver, a Project Scorpio lehet, amiről Phil Spencer még mindig azt állítja, hogy a legerősebb játékos konzol, ami valaha készült.

Az Xbox márka arca rendszeresen válaszol rajongók kérdéseire, ezúttal pedig a várva-várt gép került a középpontba. Elmondása szerint egyáltalán nem biztos, hogy az E3 előtt hallunk bármi hivatalosat az új konzolról, annak ellenére, hogy szerinte egyébként jól halad a fejlesztés.

Amikor egy másik kérdezőt az érdekelte, hogy láthatunk-e új, még be nem jelentett IP-t az E3-on, szintén egy kitérő választ kaptunk.

Csupán annyi, hogy "tudom, hogy az emberek szeretnek új dolgokat látni az E3-on" nem a világtörténelem legerősebb nyilatkozata, a Microsoftnak pedig bőven lenne mit villantania az expón. Csak remélni tudjuk, hogy a rendezvényen tudnak majd villantani pár ütős új IP-t. 

Legalább Frank O'Connor, a Halo főnöke annyit elárult a Project Scorpio kapcsán, hogy ugyan nem tudja a pontos specifikációkat, de azt már igen, hogy sokkal komolyabb a hardver, mint amire számított.

Ez mondjuk viszonylag kevés ahhoz, hogy megnyugtasson minket. Reméljük a srácok már most készülnek a nyári expóra, mert bőven lesz oldani való feszültség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)